Om Maria

Om Maria

Profesjonelt:

Maria Aasbø heter jeg, og jeg har mer enn 15 års erfaring fra kundeservice, først og fremst fra finansbransjen. I mars 2017 begynte jeg som daglig leder i Ungt Entreprenørskap Rogaland.

Et av de resultatene jeg er aller mest stolt av, er å være 1 av 3 finalister til “Årets kundeserviceledelse 2016”, en fagpris i regi av Tekna, TNS Gallup og Euro Business School.

Jeg brenner for gode kundeopplevelser og god ledelse. Min oppriktige mening er at disse to henger nøye sammen for å skape solide og bærekraftige resultater på sikt. Jeg ønsker å dele tanker og erfaringer for å bidra til at flere kunder får god service og at flere mennesker opplever godt lederskap.

Hvis man løsner litt på snippen er historien som følger:

Jeg ble født sent på 70-tallet, barn av 80-tallet, ungdom på 90-tallet og rakk akkurat å få sin første e-postadresse før vi gikk inn i 2000-tallet.

Var heldig nok til å vokste opp på folkehøgskole nord for polarsirkelen, hvor far var lærer og mor var kokk. Fullstendig bortskjemt med tanke på tilgang til gymsal, svømmebasseng, sløydsal, flygel, orgel, scene, kostymelager, fotballbane, tennisnett for ikke å glemme store uteområder og nordlands-natur.  Og ikke mist med tanke på tilgang til folk! Juleverksted, konserter, elevkvelder, søndagsmiddager og 17. mai-frokoster. Alltid sammen med mange mennesker. Alltid i et fellesskap hvor man ble vant til å bidra for å skape et godt miljø for alle. Alltid med stor glede.

Min første jobb var som servitør som 10-åring. Da i et brullyp. (Ikke påtvunget, jeg tror jeg grein meg til å være med…) Har siden jobbet mye, fra kjøkkenet på folkehøgskolen, via butikkjobb i ungdomstiden til servitøryrket i studietiden. At jeg havnet i bank og finans var mer tilfeldig enn gjennomtenkt. Felles for jobbene er likevel at de har involvert kundekontakt. Sånn sett har jeg mer enn 25 års erfaring med kundebehandling.

Er ellers datter, lillesøster og attpåklatt. Er venninne og ektefelle. Er mamma til to fantastiske gutter.

Har solidaritet som min sterkeste verdi uansett rolle.

Alt dette har formet meg til den jeg er i dag. Jeg er glad for hver eneste erfaring.